Bouw

Als bouwkundige kan ik u advies geven wat u het beste kunt doen met uw gebouw. Daarnaast kunt u mij inhuren als bouwbegeleider. De bouwbegeleider doet de communicatie tussen de opdrachtgever en de aannemer. Daarnaast neemt de bouwbegeleider het werk uit handen van de opdrachtgever en zorgt hij voor een goede afloop van het project. Wanneer alles klaar is moet het beheert worden. Het moet immers in goede staat blijven. Als bouwkundige kan ik met behulp van meerjarenbegrotingen het vastgoed beheren.

Bouwadvies

In de bouw zijn veel situaties waarover je advies wilt hebben van een onafhankelijke partij. In deze gevallen kun je met een bouwkundige mee laten kijken naar het technische probleem om zo tot een goed advies te komen.

Bouwbegeleiding

Wanneer een project gebouwd wordt, kan de bouwbegeleiding uit besteed worden aan een bouwbegeleider. Om de opdrachtgever te ontlasten. Deze heeft de contact met de architect, aannemer en de andere partijen.

Vastgoed beheer

Woningen, appartementen en kantoren moeten als ze gebouwd zijn onderhouden worden. Hiervoor kun je een bouwkundige inhuren voor het beheer en het maken van meerjarenbegrotingen met daaraan gekoppeld de financiën.