Vastgoed beheer

Gebouwen moeten onderhouden worden, anders dalen ze in waarde. Als het goed is onderhouden hoef je er weinig aan doen. Goed is goed. Is het niet goed moet er een plan opgesteld worden, dit heet ook wel meerjarenbegroting. Aan de hand van deze begroting kun je geld reserveren voor het onderhoud. Voor bouwinspecties en meerjarenbegrotingen kunt u bij mij terecht. Lees hieronder waar ik u mee kan helpen en vraag een offerte aan. 

VVE beheer

Als het gebouw bestaat uit meerdere eigenaren is er meestal sprake van een VVE. Bij de kleine VVE's word de administratie en financiën zelf geregeld. De technische kant wordt vaak uitbesteed. Voor dit deel kan ik u verder helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Meerjaren

Voor het onderhoud van vastgoed is het belangrijk dat je dit ver van het voren plant, zodat je hiervoor op tijd geld kunt vrijmaken. Door het maken van een meerjarenbegroting houd je het in de hand. Vraag een offerte aan en dan probeer ik u verder te helpen. 

Bouw inspectie

Gebouwen zijn soms erg complex. Als er een probleem ontstaat is het vaak moeilijk te constateren waar het probleem vandaan komt. Hiervoor zou je een bouw inspectie kunnen doen om te achterhalen wat er moet gebeuren en welke partij ingeschakeld moet worden.